Club Brugge recupereert twee langdurig afwezigen voor verplaatsing naar Salzburg

Jelle Vossen selfie met Club-fan

Club Brugge heeft de eerst van twee cruciale weken met glans doorstaan. Het won thuis van zowel Salzburg en KRC Genk en kan zo met vertrouwen beginnen aan het volgende tweeluik. Donderdag trapt Club dat af met de terugmatch in Salzburg.

19 februari 2019 13:24 -

Ivan Leko gaf dinsdagnamiddag al de selectie vrij die zal afreizen naar Oostenrijk. Daarin ontbreekt Clinton Mata, die zondag tegen Genk uitviel meteen na zijn doelpunt. Maar er is ook goed nieuws, want twee langdurig geblesseerden maken hun rentree.

Jelle Vossen en Thibault Vlietinck zitten voor het eerst weer in de selectie. De laatste match van Vossen dateert van 19 oktober, toen hij uitviel tegen Waasland-Beveren. Vlietinck kwam voor het laatst in actie op 10 november in Charleroi.

De selectie van Club Brugge voor de match in Salzburg

Doelmannen: Horvath, Letica en Shinton
Verdedigers: Denswil, Poulain, Mechele, Peres, Cools en Vlietinck
Middenvelders: Nakamba, Amrabat, Rits, Vormer, Vanaken en Schrijvers
Aanvallers: Dennis, Diatta, Vossen, Openda, Wesley en Rezaei

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet Vossen meteen speelminuten krijgen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.