Club krijgt stevige waarschuwing: “Ze zullen een goede dag moeten hebben”

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Deze week staat er voor het eerst sinds lang weer Europees voetbal op het programma. Club Brugge hervat in de Europa League, waarin het de Oostenrijkse topclub RB Salzburg als tegenstander voorgeschoteld kreeg.

13 februari 2019 11:06 - Salzburg haalde vorig seizoen nog de halve finale van de Europa League en wordt dus niet van de poes. “Salzburg is simpelweg een échte machine. Club zal écht een goeie dag moeten hebben om kans te maken. En dan nog”, oordeelt Richard Niederbacher, ex-speler van Waregem, in Het Laatste Nieuws.

“Ze spelen offensief, scoren makkelijk en zijn fysiek heel sterk. Ze gaan op elke bal – hun pressing is enorm. Ook mentaal zijn ze niet kapot te krijgen. Of een speler nu 18 jaar is of 30 jaar… Die jonge gasten leren dat vanaf het begin. Vaak denkt men in Oostenrijk: ‘Nu komt er een mindere periode aan.’ Maar telkens opnieuw zijn ze op de afspraak.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zal Club erin slagen om Salzburg uit te schakelen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.