Club moet niet wanhopen over gebrek aan efficiëntie “Hij zou weleens kunnen ontploffen in play-off 1”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Aanvallend ingestelde spelers genoeg bij Club Brugge, maar een echte topschutter lijkt toch te ontbreken bij blauw-zwart. En toch hoeft de landskampioen niet te wanhopen, zo oordeelt Jan Ceulemans.

24 februari 2019 10:12 - Om kampioen te worden heb je een doelman nodig die punten pakt en een spits die vlot scoort, het is een ongeschreven wet in het voetbal. Heeft Club dan een probleem met het oog op het verlengen van de titel? “Het is waar dat Wesley geen goalgetter is, maar hij is zó belangrijk voor de ploeg.”

Al ligt er wel heel veel gewicht op de schouders van de brede Braziliaan: “Ze hebben ook niemand anders voor de spits, hé”, oordeelt het 61-jarige Clubicoon in de weekendeditie van Het Nieuwsblad. 

“Vossen is geen echte spits en Dennis en Rezaei zijn nog altijd twijfelgevallen. Best dat Siebe Schrijvers het goed doet, maar Wesley zou weleens kunnen ontploffen in de play-offs”, meent Ceulemans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.