Clubfans nemen arbitrage én Ivan Leko op de korrel: “Maakt zich al weken belachelijk met zijn keuzes”

Een nerveuze namiddag in Jan Breydel gisteren en uiteindelijk slechts een puntje voor Club tegen grote rivaal AA Gent. Na afloop viel er dan ook de nodige frustratie te bespeuren, niet in het minst bij de fans. Die hadden het gemunt op de scheidsrechter, maar ook op coach Ivan Leko.

04 februari 2019 14:02 - Op Twitter regende het tijdens en na de match commentaren van ontgoochelde en misnoegde blauw-zwarte fans. Die konden maar moeilijk leven met het gelijkspel tegen ‘De Buffalo’s’ en dé gebeten honden waren scheidsrechter Bram Van Driessche en de VAR. Al kreeg ook trainer Leko een aantal vegen uit de pan. Een bondige bloemlezing:

https://twitter.com/Wim_Wauters/status/1092082183291002884

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.