Clubfans worden verwend: dit staat er allemaal gepland tijdens krokusvakantie

Jan Breydelstadion

Een weekje vakantie voor de schoolgaande jeugd, dat laten ze ook bij Club Brugge niet onopgemerkt voorbijgaan. De uittredende landskampioen organiseert volgende week heel wat voor de jonge, maar ook iets minder jonge supporters van blauw-zwart.

28 februari 2019 09:43 - Op woensdag 6 maart zijn de fans welkom in de Clubshop voor een heuse signeersessie met maar liefst vier spelers uit de A-kern: Clinton Mata, Emmanuel Dennis, Stefano Denswil en Guillaume Hubert. Zij zullen niet alleen hun krabbel(s) zetten, maar ook foto’s uitdelen aan de aanwezigen.

En dat is nog niet alles want Club organiseert ook een Open Stadion Tour van maar liefst anderhalf uur. Een ideale aangelegenheid om alles te weten te komen over het Jan Breydelstadion. De inschrijvingen zijn nog open, maar de rondleiding van 14 uur is al volzet. Alle info is terug te vinden op www.clubbrugge.be/nl/openstadiontour.

Als klap op de vuurpijl zal er ook de nodige bedrijvigheid zijn op de oefenterreinen want voor de U7, U8 en U9 én voor de dames van Club Brugge staat er een Talent Day op het programma. Inschrijven, is helaas niet meer mogelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.