Clubmonument neemt het op voor Leko: “Jonge trainer moet keuzes durven te maken”

© Play Sports

Ivan Leko kreeg de voorbije weken behoorlijk wat kritiek omwille van zijn gemaakte keuzes en doorgevoerde wissels. Terecht of niet, dat oordeel laten we aan u over, maar Jan Ceulemans ziet alvast geen graten in het (selectie)management van de Kroatische coach.

24 februari 2019 09:04 - “Een jonge trainer moet keuzes durven te maken, vind ik. Leko zette ook Refaelov op de bank, waarna Hans Vanaken beter ging voetballen. En Ruud Vormer was een pakje minder dan vorig seizoen. En dan zijn andere, zogenaamd verkeerde keuzes, zoals met Amrabat. Het was nu ook niet zo onlogisch dat hij veranderde, het marcheerde niet. En we zien ook de trainingen niet hé”, laat de Caje optekenen in Het Nieuwsblad.

Denkt Jan Ceulemans dat Leko volgend jaar nog trainer zal zijn in Jan Breydel? “Geen idee. Ik vind het toch verdacht dat die contractverlenging uitblijft. Want een coach met zulke resultaten die nog niks heeft gehoord, raar toch?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.