Daar is ‘em, daar is ‘em! Na maanden blessureleed pakt Danjuma uit met topnieuws

De fans wachten al maanden ongeduldig op zijn rentree en ook Arnaut Danjuma zelf staat te popelen om weer op het veld te staan. Welnu, het is bijna zover! Op Facebook pakt onze winger immers uit met een niet mis te verstane boodschap die de supporters doet kirren van de pret.

27 februari 2019 19:15 - “Almost back in business”, postte de flankaanvaller vandaag op zijn Facebookpagina en hij voegde er meteen een filmpje aan toe van zijn hoogtepunten bij Club Brugge tot nog toe. Met andere woorden: zijn comeback zit er eindelijk aan te komen. Individueel trainen, doet Danjuma trouwens al eventjes. Ook gisteren werkte hij zich apart in het zweet.

De 22-jarige international van Oranje veroverde begin dit seizoen al meteen alle blauw-zwarte harten met enkele formidabele doelpunten en een handvol assists. Uitgerekend op zijn hoogtepunt – hij scoorde zelfs met Nederland tegen de Rode Duivels – viel hij uit met een vervelende voetblessure. Vier maanden later lijkt het echter tijd voor zijn comeback.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.