“Dan mag Club zich opmaken voor een strijd om de tweede plaats”

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

De Brugse derby draaide afgelopen weekend uit op een ontgoocheling, want Club bleef steken op een 2-2-gelijkspel tegen Cercle. Daardoor zag het zijn achterstand op Genk weer wat groter worden.

13 februari 2019 10:53 - Analist Wim De Coninck maakt zich zorgen. “Club Brugge verloor twee punten en schoot zichzelf in de voet tegen de stadsgenoot met een vermijdbare owngoal en een ongelukkige gelijkmaker, waar een buitenspelgeurtje aan hing. Zelf hadden ze 65 procent balbezit en maakten ze twee prachtige goals, maar met vijf zeges in de voorbije zestien wedstrijden ebt het geloof in de titel er langzaam weg”, stelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

“Het protest van Wesley bij zijn wissel was opvallend, nu hij zich voor een keer een pure goalgetter toonde, mocht hij in een slotfase van alles of niets niet op het veld blijven. Zijn vervanger, Loïs Openda, is ook geen koele afwerker. Krépin Diatta fladdert, maar te veel spelers lijken te lijden op dit moment. En dat net nu er een zware veertiendaagse aankomt, met twee Europese duels en in de competitie die tegen KRC Genk en Anderlecht. De match van zondag wordt dé wedstrijd van het jaar, één zege en alle geloof is terug. Maar bij verlies kan Club zich opmaken voor een strijd met de rest om de tweede plaats.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Denk je dat hij gelijk heeft?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.