Danjuma komt met hoopgevende boodschap voor Clubfans: “Dat is de bedoeling, ja!”

De ziekenboeg van Club Brugge loopt met mondjesmaat leeg. Zo is de terugkeer in de selectie van Jelle Vossen aanstaande én schijnt er ook licht aan het einde van de lange en donkere tunnel voor Arnaut Danjuma.

06 februari 2019 12:41 - De Nederlandse winger en international van blauw-zwart staat nu al bijna vier maanden aan de kant met een aanslepende enkelblessure. Positief is alvast dat de 22-jarige flankaanvaller, die zich in het begin van het seizoen al snel opwierp tot sleutelpion en matchwinnaar, gisteren op het trainingsveld verscheen.

Danjuma, dit seizoen al goed voor 5 goals en 4 assists, hield het wel bij individueel werk aan de zijkant van het veld, maar dat hij toch al buiten te zien was, zorgde voor jolijt bij de aanwezige fans op training. “Hey Arnaut, jij moet ons kampioen maken hé”, klonk het enthousiast. Onze sterkhouder lachte zijn tanden bloot: “Dat is wel de bedoeling, ja!” Het is nu met ongeduld uitkijken naar zijn échte rentree, misschien nog deze maand?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.