Deze 20 spelers willen de vloek van 20 jaar zonder zege in Brussel verbreken

Ivan Leko heeft vanavond zijn selectie bekendgemaakt voor de altijd aartsmoeilijke trip naar Anderlecht. Onze Kroatische coach neemt 20 spelers mee naar Brussel en opteert voor heel wat offensief geweld.

23 februari 2019 21:05 - Blauw-zwart moet het morgen hoe dan ook stellen zonder de geschorste Benoît Poulain. De verwachting is dan ook dat Brandon Mechele en Stefano Denswil in de driemansachterhoede het gezelschap krijgen van Sofyan Amrabat. Ook de Braziliaan Luan Peres behoort tot de 20-koppige kern.

In het offensieve compartiment heeft Ivan Leko er alweer enkele troeven bij in vergelijking met vorige week. Emmanuel Dennis is er opnieuw bij na twee speeldagen schorsing en ook Jelle Vossen en Thibault Vlietinck zijn er voor het eerst sinds lang weer bij in competitieverband.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.