Een extra thuismatch? Jan Breydel kleurt zondag bijna voor helft blauw-zwart

Twitter Club Brugge

Nog drie keer slapen en het is weer tijd voor de gezelligste voetbalderby van het land. Cercle en Club kijken elkaar voor de tweede keer dit seizoen in de ogen en ondanks het feit dat het een ‘uitmatch’ betreft, zal Jan Breydel flink blauw-zwart kleuren.

07 februari 2019 18:23 - De fans van de landskampioen krijgen aanstaande zondag de hele zuidtribune ter beschikking en dus zal de ploeg van Ivan Leko kunnen rekenen op de steun van een stevige twaalfde man. Concreet zal maar liefst 45% van het Jan Breydelstadion blauw en zwart kleuren.

En niet alleen tijdens de match, ook ervoor belooft het Clubfeestje te worden. Op de zuidparking zal een dj vanaf 13 uur de fans opwarmen én als toemaatje is er ook een ‘happy half hour’ voorzien tussen 13u30 en 14u. Wie nog een ticket wil bemachtigen, kan HIER terecht voor alle info.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.