Ethan Horvath bekritiseerd na pijnlijke avond: “Ik denk dat die jongen een probleem heeft”

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

4-0, gortdroge cijfers die hard aankomen bij iedereen die blauw-zwart een warm hart toedraagt. Red Bull Salzburg overklaste Club in de eerste helft en maakte het in het slot helemaal af. Einde Europees verhaal na een pijnlijke avond. Pijnlijk was het ook voor Ethan Horvath die, ondanks een gestopte penalty, een onzekere indruk gaf.

21 februari 2019 21:20 - Onze Amerikaanse doelman stond vanavond meer dan eens op flanellen benen en vooral uitvoetballend, maakte hij geen grootse indruk. Dat zag ook Wesley Sonck: “Als speler zou ik weinig vertrouwen hebben in de doelman. Vorige week heb ik bij dat doelpunt van Salzburg nog gezegd dat Horvath een probleem heeft met dieptezicht en ik denk dat zijn vertrekpositie niet goed is”, analyseert onze ex-spits bij Sporza.

“Hij denkt niet mee en bij die strafschop is hij gewoon te laat. Ik denk dat die jongen een probleem heeft met inschatting naar voren toe. Het is geen toeval dat het zo vaak terugkomt, dat kan geen toeval zijn.” Ook Imke Courtois, die andere analist in de studio, wees op de slechte timing van Horvath. Heeft Club een nieuw keepersprobleem of is dat te streng?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.