Gumienny duidelijk over penaltyfase Club: “Dat had de VAR moeten doen”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge voelde zich bestolen na het 1-1 gelijkspel tegen KAA Gent. Blauw-Zwart vond dat het een penalty verdiende na een charge van Birger Verstraete op Hans Vanaken.

04 februari 2019 14:05 - Serge Gumienny laat zijn licht schijnen tegenover Het Laatste Nieuws. “Club heeft recht op een strafschop. Iemand zo omverspringen – of boénken als ik het zo mag noemen – is een fout. Als dit in de zestien meter gebeurt, is het strafschop”, vindt de ex-topref.

De VAR had Bram Van Driessche moeten adviseren om de beelden te gaan bekijken. “De hoofdverantwoordelijkheid ligt bij hem. Maar misschien hebben ze de fase bij de VAR meer als een normale botsing en dus spelfeit gezien in plaats van een spelfout. Maar bij het bekijken van de beelden vond ik dit een clear error.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.