Hartverwarmend! Meisje bemachtigt na lang proberen het shirt van Wesley: “Ze begon te wenen van geluk”

© Play Sports

De mooiste voetbalverhalen spelen zich dikwijls af in de marge van een wedstrijd. Neem nu bijvoorbeeld Emma, een jonge FCB-fan die gek is van onze spits Wesley Moraes en er afgelopen zondag tot haar grote vreugde eindelijk in slaagde om het wedstrijdshirt van de Braziliaan in de wacht te slepen. Zo zie je maar: de blauw-zwarte aanhouder wint! 

20 februari 2019 13:35 - Wie afgelopen zondag in de slotfase van de match goed oplette, kon zien hoe de 10-jarige Emma vol in beeld kwam bij de applausvervanging van Wesley in minuut 86. Het meisje, een FCB-fan in hart en nieren, hield een bordje vast met daarop de boodschap: “Wesley T-shirt please? Xxx Emma”.

En jawel hoor, het meisje slaagde er na de match in om het wedstrijdshirt van haar grote held in de wacht te slepen. Al heeft de fanatieke doorzetter Emma, die zelf ook voetbalt bij VKW Vleteren, wel engelengeduld moeten uitoefenen, zo vertelt haar vader Kevin Roelens aan onze website: “Bij iedere thuismatch en match in de Champions League was ze aanwezig met haar bordje, maar tevergeefs. Wesley zag of hoorde haar geroep niet.”

Facebook Kevin Roelens

Maar zie, afgelopen zondag na de gewonnen topper tegen Genk was het wel prijs: “Dankzij reservedoelman Karlo Letica, die Wesley erop wees dat Emma zijn shirt vroeg. Hij keerde op zijn stappen terug en gaf zijn truitje aan mijn meid. Ze was er ondersteboven van en begon te wenen van geluk”, vertelt een trotse papa Kevin ons in geuren en kleuren.

“Dit was echt een emotioneel moment voor mij en mijn vader, die ook mee kwam supporteren. Emma loopt nu al een hele week op een roze wolk. Het is niet normaal hoe bezeten ze is van Club Brugge en dat voor een meisje, zalig gewoon!” Zeg nu zelf, een prachtig verhaal, niet? En ook de prachtige foto’s van een superfiere en glunderende Emma mogen er wezen:

© Kevin Roelens
© Kevin Roelens

Nog dit als leuk extraatje: helemaal op het einde van het matchverslag op de website van Club Brugge zie je hoe Wesley Moraes zijn truitje overhandigt aan een dolgelukkige Emma. Schitterende beelden die vele blauw-zwarte harten zullen doen smelten!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.