Hoe zit het nu met blessure Mata? Tegenstrijdige berichten zorgen voor verwarring


© Play Sports

Kleine domper op de immense feestvreugde afgelopen zondag: de blessure van doelpuntenmaker Clinton Mata. Onze onvermoeibare flankspeler liep een hamstringblessure op, maar het is nog onduidelijk hoelang de Angolese Belg buiten strijd zal zijn.

19 februari 2019 15:46 - In Het Laatste Nieuws lezen we dat de 26-jarige wingback zeker out is voor de trip naar Salzburg, iets wat intussen ook bevestigd wordt door de selectie van Ivan Leko. Normaal gezien komt ook de topper van zondag in en tegen Anderlecht te vroeg, al klampen ze zich binnen de entourage van Mata vast aan een sprankeltje hoop.

Iets anders lezen we in Het Nieuwsblad, dat zich sterk maakt dat onze basispion enkele weken buiten strijd is met een scheurtje in de hamstrings. De krant in kwestie meldt zelfs dat Clinton Mata niet meer in actie zou komen tijdens de reguliere competitie. Naast Anderlecht zou hij zo dus ook de resterende matchen tegen STVV, Eupen en Moeskroen moeten missen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.