Hoeveel krediet heeft Leko nog? “Mijn moeilijkste periode als trainer van Club”

Club Brugge blijft op de sukkel. Ook in de Brugse derby tegen Cercle Brugge werd er weer puntenverlies geleden (2-2). Coach Ivan Leko ziet zijn krediet afbrokkelen bij Blauw-Zwart.

11 februari 2019 08:05 - “Het klopt dat dit qua resultaten mijn moeilijkste periode als trainer van Club Brugge is”, vertelt Leko tegenover Het Nieuwsblad. “Maar we mogen onze situatie niet dramatiseren. We hebben laten zien dat we nog altijd goed kunnen voetballen. We moeten alleen efficiënter worden.”

De vraag is hoeveel krediet Leko nog overheeft na een sterk eerste jaar waarin hij meteen kampioen speelde. Februari is een beslissende maand, laat Het Nieuwsblad weten. De gelijke spelen tegen KAA Gent en Cercle Brugge en dan staat er nog het Europese tweeluik tegen Salzburg op het programma. Ook Genk en Anderlecht wachten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.