Horvath heeft veel te danken aan Solskjaer: “Een speciaal gevoel”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Ole Gunnar Solksjaer maakt nu furore als hoofdtrainer bij Manchester United, maar de coach zat ooit bij het Noorse Molde. Daar gaf hij Club Brugge-doelman Ethan Horvath zijn eerste contract.

09 februari 2019 17:04 - “Toen hij bij Man U aan de slag ging, heb ik hem meteen gefeliciteerd in een berichtje”, begint Horvath tegenover Het Nieuwsblad. “Voor mij was het een speciaal gevoel omdat hij mijn allereerste coach was. Hij was degene die me mijn eerste contract in Europa gaf.”

Horvath trok uiteindelijk de aandacht van Club. “De eerste doelman van Molde werd verkocht aan Ingolstadt en ik mocht enkele wedstrijden spelen. Dat ging goed en plots hadden we ons gekwalificeerd voor de Europa League. Club zag me in één van die wedstrijden en nu zit ik hier.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.