Ivan Leko gelooft rotsvast in Wesley: “Geloof dat we dit seizoen nog mooie zaken zullen zien van hem”

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Er waren eerder deze week wat twijfels rond Wesley Moraes. De 22-jarige aanvaller kampte met hinder aan de enkel, maar geraakt in principe speelklaar voor de match tegen Cercle Brugge. En Ivan Leko gelooft dat de Braziliaanse beer klaar is om weer te knallen.

08 februari 2019 16:52 - Begin deze week geen Wesley te bespeuren op het trainingsveld en dus was het bang afwachten geblazen, maar zie: twee dagen voor de match kon Ivan Leko uitpakken met heuglijk nieuws over onze Zuid-Amerikaanse targetspits. “Hij kon de voorbije dagen zonder hinder trainen. Morgen staat er nog één training gepland en vervolgens maken we de selectie.”

Fit zijn, is één ding, maar in vorm zijn, is nog iets anders. Wesley kon ook tegen AA Gent niet scoren en dus blijven de twijfels in zijn hoofd hangen: “Op training toont hij zich in ieder geval. Ik zie een speler met veel goesting. Een paar doelpunten en hij kan zo weer vertrokken zijn. Ik geloof in ieder geval dat we dit seizoen nog mooie zaken zullen zien van hem”, aldus een overtuigde Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.