Ivan Leko pakte uit met donderspeech tijdens de rust: “Ik was écht boos”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Er moeten harde woorden gevallen zijn in de kleedkamer na een slappe eerste helft tegen Red Bull Salzburg. Althans toch als we zien hoe onze spelers na de rust voor de dag kwamen. Ivan Leko had ze dan ook eens flink de levieten gelezen, zo bleek na afloop.

15 februari 2019 17:36 - “Ik was echt boos. Je kan verliezen, zelfs al is het met 0-3. Ik heb daar geen probleem mee, maar toon tenminste iets. Probeer iets! In de eerste helft speelden we met te veel stress. We hadden schrik om in de fout te gaan en dat terwijl ik een ploeg wilde zien met energie, die risico’s nam en voetbalde.”

Ivan Leko kon duidelijk niet lachen met wat zijn ploeg op de mat legde: “De domme fouten die we maakten in de balcirculatie tastten ons vertrouwen aan. We respecteerden het wedstrijdplan niet meer en daarom was ik boos”, aldus een vurige Leko.

Gelukkig was er nog een tweede helft en die was er wel boenk op: “Na rust hebben we getoond waarom we zeventien maanden aan een stuk respect hebben gekregen van iedereen. We hebben gewonnen op basis van kwaliteit, inzet en mentaliteit. Alles wat het DNA is van Club Brugge. Ik wil mijn spelers dan ook feliciteren, ze hebben een enorm geloof getoond in wat wij doen. Onze teamspirit was vandaag enorm sterk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.