Ivan Leko reageert op heftig fluitconcert aan zijn adres: “Dat wist het publiek niet”

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Ivan Leko is immens populair in Brugge, maar afgelopen zondag kreeg onze succestrainer voor het eerst af te rekenen met een negatieve reactie van de fans. Het publiek trakteerde de 41-jarige Kroaat op een fluitconcert na zijn beslissing om Ruud Vormer vroegtijdig naar de kant te sommeren.

08 februari 2019 18:06 - Vijf dagen later werd Leko tijdens zijn persbabbel nog eens geconfronteerd met de striemende fluitjes die hij te verwerken kreeg. Al lijkt onze coach daar niet al te zwaar aan te tillen: “Ik vind het heel jammer, maar ook normaal. Het publiek is emotioneel, de fans weten hoe belangrijk Ruud Vormer is voor mij en de club”, aldus onze T1.

“Wat het publiek echter niet weet, is dat Ruud vorige week bijna niet trainde. Op een gegeven moment moet je een beslissing nemen en dat is ook gebeurd. Elke Brugse supporter weet wat deze club voor mij betekent, als mens én als trainer. De fans hebben in de voorbije 20 maanden al zoveel liefde getoond en mij zo vaak oprecht trots gemaakt. Dat zal heus niet verdwijnen door één reactie”, klinkt het recht uit het hart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.