Ivan Leko zet de puntjes op de i: “We hebben gezien wie de beste ploeg van België is”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

De voorbije weken kreeg hij heel wat kritiek, maar vandaag gaf Ivan Leko de criticasters lik op stuk. Zijn Club Brugge rekende thuis vlot en gezwind af met de autoritaire competitieleider Genk en dus volgde er na de wedstrijd een spraakmakend en bevlogen interview.

17 februari 2019 23:28 - “Sommigen zullen nu waarschijnlijk weer zeggen dat Genk vandaag een offday had. Datzelfde hebben we gehoord na Club-Standard en Club-Antwerp, maar ik wil graag benadrukken dat we vandaag een groots Club Brugge hebben gezien. Ik ben dan ook supertrots op mijn spelers want het was niet makkelijk”, aldus een scherpe, maar vooral fiere Leko.

“Je hoort al enkele weken dat alles hier negatief is, dat niks goed is. Dat de trainer en de spelers niks voorstellen, dat we er alleen maar staan in de topwedstrijden, dat het veld een drama is, dat alles hier een drama is. Net daarom ben ik vandaag superblij want dit was voetbal”, aldus de trainer.

“Ik zei voor de match al dat we zouden zien wie de beste ploeg van België is en ik denk dat we dat vandaag ook gezien hebben. Het resultaat is eigenlijk jammer want het moest 5-1 of 6-1 geweest zijn tegen een topploeg die alles in huis heeft. Een dikke proficiat aan mijn spelers, zij hebben getoond dat Club een instituut is en daar lach je niet mee.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.