Kloof van 8 punten met Genk (on)terecht? “Als we van VAR die 6 punten terugkrijgen, is het een ander verhaal”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Na de met vlag en wimpel gewonnen topper van zondag tegen Genk bedraagt de kloof tussen de Limburgse leider en nummer twee Club nog acht punten. Nog altijd een straat verschil, maar Ivan Leko wees er na de match fijntjes op dat blauw-zwart véél dichter had kunnen staan.

20 februari 2019 11:19 - “Als we van de VAR die zes punten terugkrijgen van tegen Kortrijk, Gent en Cercle dan kan je spreken van een ander verhaal”, aldus een scherpe Leko. “In plaats van 8 punten en dus straks 4 hadden het er 2 kunnen zijn en dus in feite 1. Maar ja, we hebben dit jaar zoveel dingen tegen ons gekregen.”

Het neemt niet weg dat ze in Jan Breydel nog rotsvast geloven in de titel: “Deze ploeg heeft in alles en altijd getoond dat ze er staat op moeilijke momenten en in topmatchen. We zullen er dan ook staan in de play-offs. Genk is eigenlijk mooi om te zien, dat is een ploeg die alles heeft. Het staat verdiend op kop, ja, maar niet met 8 punten, normaal gezien zouden het er 2 geweest zijn. Ik beloof in ieder geval een spannende play-off 1”, stelt Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.