Leider Genk is nu al gewaarschuwd: “Geen excuses, gewoon gaan met die banaan zondag! “

Veel tijd om na te genieten van de prestigieuze Europese overwinning tegen de Oostenrijkers van Salzburg hebben de spelers van Club niet. Overmorgen moeten de troepen van Ivan Leko alweer vol aan de bak want dan zakt niemand minder dan de autoritaire leider Racing Genk af naar een ongetwijfeld kolkend Jan Breydel.

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

15 februari 2019 16:57 - Na afloop van het eerste luik van de zware opdracht in de Europa League konden onze spelers al eens vooruitblikken naar de clash van zondag: “Of deze zege mentaal belangrijk is voor zondag? Tuurlijk, dit helpt altijd”, stelde Ruud Vormer zoals steeds onomwonden.

“Als je hier verliest dan ga je met een minder gevoel naar zondag, maar zondag is uiteraard weer een heel andere wedstrijd, een topper. We gaan er alles aan doen om de punten hier in Brugge te houden. Dat zij even vermoeid zullen zijn na hun Europese match? Geen excuses, gewoon gaan met die banaan zondag!” Da’s gesproken Ruudje!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.