Mechele na robbertjes met Santini: “Het was er een beetje over, maar de ref heeft er niks aan gedaan”

Voor Brandon Mechele was het geen gezellige namiddag in Brussel. Onze defensieve rots in de branding kreeg enkele raken tikken in het gezicht van Ivan Santini, maar de Kroatische aanvaller van Anderlecht kreeg zelfs geen geel karton voor zijn opzichtig ellebogenwerk. Niet echt logisch, vond ook onze centrale verdediger Mechele.

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

26 februari 2019 12:19 - “Ik heb al twee ellebogen gehad. Ik weet niet of de VAR moet tussenkomen of niet, maar volgens mij was die eerste minstens donkergeel. Maar goed, als ze niks doen, moeten we blijven doorgaan”, klonk het al lichtjes verbaasd tijdens het rustinterview bij Joris Brys van Play Sports.

Ook na de match ging het nog even over de felle duels met Santini: “Het was een beetje vechten, ellebogen uitdelen en wat weet ik nog allemaal. Dat hoort erbij zeker? Het was er een beetje over, denk ik, maar de ref heeft er niks aan gedaan, dan mag het blijkbaar wel”, reageerde Mechele rustig.

Dat Club alwéér niet kon winnen in Brussel, dat wilde onze verdediger niet dramatiseren: “Je wilt natuurlijk elke match winnen hé, maar kijk het is niet gelukt. Op naar de volgende keer, al is het jammer dat we vandaag de zege niet gepakt hebben. Vooraf ben je misschien content met 2-2, maar als je ziet hoe de match is verlopen, denk ik wel dat er meer in zat. Zeker in het eerste halfuur waren we hier baas.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.