Moet Club het zondag zonder Vormer en Denswil doen? Leko komt met het antwoord

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

Zondag komt kersvers bekerfinalist AA Gent over de vloer in Jan Breydel, altijd een speciale match gezien het prestige dat gemoeid is met die kraker. De ploeg van Ivan Leko zal ‘full focus’ de grasmat moeten betreden én doet alvast met Ruud Vormer en Stefano Denswil.

01 februari 2019 16:13 - Beide Nederlandse sleutelspelers hebben niet bepaald een zorgeloze trainingsweek achter de rug, maar zijn dus voor alle duidelijkheid wel klaar om de grote rivaal uit Gent in de ogen te kijken.

Ivan Leko gaf tijdens zijn wekelijkse persbabbel een woordje toelichting. “We zijn voorzichtig omgesprongen met beide spelers. Stefano kreeg in Oostende een stevige trap op de enkel, pijnlijk. Rust en goede verzorging hebben hem er echter bovenop geholpen”, klinkt het bij de Kroatische coach.

En dan is er kapitein Ruud Vormer: “Ruud was 2 à 3 dagen niet 100%, hij had last van wat stijfheid in de hamstrings. Onze medische staf heeft hem twee dagen intensief behandeld, daardoor kon hij het grootste deel van de trainingsweek afwerken. De kwaaltjes zijn verdwenen, beide spelers zijn wedstrijdfit voor zondag”, stelt Leko de Brugse fans gerust.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.