OFFICIEEL: Club Brugge laat verdediger vertrekken

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Ivan Tomecak is officieel teruggekeerd naar thuisland Kroatië. NK Rijeka heeft de komst van de verdediger op zijn officiële kanalen bekendgemaakt.

05 februari 2019 15:49 - De 29-jarige Tomecak verlaat Club Brugge zo al na een jaar. Daarin kwam hij maar tot negen officiële wedstrijden voor Club Brugge. Bij Rijeka tekende de rechtsback een contract tot het einde van het seizoen. In het verleden speelde hij al bij die club van 2013 tot 2015.

In 2017 kwam de verdediger aan bij KV Mechelen na avonturen bij het Oekraïense Dnipro Dnipropetrovsk en het Saoudi-Arabische Al-Nassr. Vervolgens ging Club hem halen bij Malinwa. Dit seizoen speelde  Tomecak enkel in de deerste drie wedstrijden van de Jupiler Pro League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.