OFFICIEEL: Club laat technisch begaafde flankspeler definitief vertrekken

Vanaken - Wesley - Engels - Rotariu - Vossen - Butelle - De Bock - Cools - Denswil - Vormer

Opmerkelijk bericht op de website van Club Brugge: Dorin Rotariu neemt per direct en definitief afscheid van blauw-zwart. De Roemeense flankaanvaller slaat zijn tenten op bij FC Astana in Kazachstan.

22 februari 2019 12:51 - De 23-jarige winger speelde het voorbije half jaar op uitleenbasis bij het Nederlandse AZ Alkmaar, maar ook bij onze noorderburen kon hij zich niet doorzetten. Hij kwam in drie competities slechts 10 keer in actie en lukte maar één doelpuntje.

Rotariu streek in de winter van 2017 neer in Brugge en stak onder Michel Preud’homme zijn neus aan het venster in play-off 1 met enkele puike prestaties. Ivan Leko was echter minder fan van de lichtvoetige international en zo verdween het Roemeense talent volledig uit beeld.

Een uitleenbeurt aan Excel Moeskroen moest soelaas bieden en in Henegouwen deed Dorin Rotariu het voortreffelijk onder de vleugels van zijn landgenoot Mircea Rednic. In 30 aantredens scoorde hij 11 keer en deelde hij 5 assists uit. Een nieuwe kans bij Club bleef evenwel uit.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.