Ontdek hier de 20 namen voor Europese clash met zware dobber Salzburg

© Club Brugge

Morgenavond breit Club Brugge een vervolg aan een mooi Europees hoofdstuk met de komst van Red Bull Salzburg. Ivan Leko maakte vandaag alvast zijn 20-koppige selectie bekend voor de heenmatch van de 1/16de finales in de Europa League.

13 februari 2019 16:52 - Meest opvallende naam in de wedstrijdkern is die van Emmanuel Dennis, die in de competitie twee speeldagen geschorst moet toekijken, maar op het Europese toneel wél in actie mag komen. De kans is dan ook groot dat de pijlsnelle Nigeriaanse winger speeltijd krijgt. Jelle Vossen is er (nog) niet bij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.