‘Opsteker: Leko krijgt extra optie om Dennis te vervangen’

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge zal het de komende twee wedstrijden moeten stellen zonder Emmanuel Dennis. De Nigeriaanse flankspeler kreeg immers een schorsing opgelegd voor zijn rode kaart tegen AA Gent. Ivan Leko zal dus weer moeten puzzelen op zijn flanken.

07 februari 2019 15:08 - Maar op dat vlak krijgt de trainer wel goed nieuws, want volgens Het Laatste Nieuws kan hij weer op Thibault Vlietinck rekenen. Het jeugdproduct, die begin dit seizoen enkele sterke prestaties afleverde, trainde na bijna drie maanden afwezigheid voor het eerst weer volledig mee met de groep.

Leko heeft zo drie opties om de vrijgekomen positie in te vullen. Behalve Vlietinck zijn ook Clinton Mata en Dion Cools nog kandidaat voor een basisplaats. Arnaut Danjuma is nog altijd out.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Kan Vlietinck dit seizoen nog belangrijk zijn?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.