Peter Vandenbempt na intense topper in Jan Breydel: “Club heeft een statement gemaakt”

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Ook de analisten konden niet anders dan erkennen dat Club Brugge tegen Genk getoond heeft dat het nog niet uitgeteld is voor de titel. Peter Vandenbempt volgde de wedstrijd voor Radio 1 en fileerde na afloop de topper. Over blauw-zwart had hij het volgende te zeggen.

18 februari 2019 09:22 - “Het is een momentopname. Ivan Leko had vooraf wel gezegd dat dit een moment was om te laten zien wie de beste ploeg van het land is. En momenteel, of tenminste vandaag (gisteren, red.), is dat Club Brugge. In die eerste helft was het dat zelfs met grote voorsprong.”

Al is er wel een belangrijke nuance: “Als je het hele seizoen bekijkt en naar het aantal punten kijkt, het aantal gewonnen wedstrijden, de gemaakte doelpunten en de tegendoelpunten, dan is Genk nog altijd de beste ploeg. Club heeft nog 14 matchen om te laten zien dat het op het einde van de rit, als het echt telt, ook nog de beste club van het land is”, aldus de radioman.

“Club heeft wel een statement gemaakt. Het heeft laten zien dat het nog leeft ondanks een moeilijke herstart na de winterstop met 5 op 12 en enkele strubbelingen links en rechts. Het heeft laten zien dat er nog chemie is, dat het nog goed kan voetballen – zelfs op een zeer moeilijk bespeelbaar veld – en dat het uitblinkers heeft met Wesley en Schrijvers. Club zal niet over zich heen laten lopen. Club staat er”, klinkt het bij Sporza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.