Prachtige tekst over dat unieke blauw-zwarte gevoel: “Personen die de liefde voor Club niet hebben zullen ons nooit begrijpen”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Een voetbalsupporter leeft dag en nacht voor zijn club, maar in Jan Breydel is de passie voor blauw-zwart pas écht heel intens. Uniek zelfs en dan ook maar moeilijk te beschrijven, maar Jim Neyt – Clubfan in hart en nieren – wist zijn warme gevoelens voor de club van zijn hart op een treffende manier te beschrijven in een pakkend blogbericht.

26 februari 2019 10:32 - “Er wordt altijd gezegd dat je met ouder worden veel meer gaat relativeren. Dat is ook zo, maar Club Brugge zal ik nooit kunnen ‘relativeren’. Mijn sociale en werkgebonden kalender worden elk jaar aangepast aan de kalender van Club. Personen die de liefde voor de Club niet hebben zullen ons nooit begrijpen”, beschrijft Jim zijn Clubliefde op sprekende wijze.

“Fanatisme is dan ook een mooie benaming voor dit gebeuren. Bij een overwinning gaat er een gelukzalig gevoel doorheen je lichaam en ben je trots dat je tot de blauw-zwarte familie mag behoren. Trotsheid die we iedere dag zullen tonen want er wordt weleens in de tribunes ‘Bruges till I die’ gezongen. Wel, dit mag je dan ook letterlijk nemen”, klinkt het resoluut.

Lees HIER het volledige blogbericht op de Facebookpagina van Jim Neyt!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.