Prachtnieuws: Jelle Vossen wordt straks papa van tweede kindje

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Het zijn leuke tijden voor Jelle Vossen. Onze 29-jarige spits is sinds kort weer helemaal fit én bovendien wordt hij straks ook voor de tweede keer vader. Dat nieuws kondigde hij met veel trots aan op Instagram.

21 februari 2019 14:57 - Voor de Limburgse aanvaller, die nog maar pas hersteld is van een vervelende knieblessure, wordt het zijn tweede kindje. Samen met zijn echtgenote Audry Delvaux heeft hij al een dochtertje Alixe. De gezinsuitbreiding ten huize Vossen is voorzien voor augustus. Wij wensen beide dolgelukkige ouders alvast een dikke proficiat!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.