Primeur: Hans Vanaken voor het eerst niet verkozen tot ‘Speler van de Maand’

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken lijkt dit seizoen niet af te stoppen in de verkiezing van de Proximus Player of the Month. Tot nog toe ging onze begaafde spelmaker telkens met de trofee aan de haal, maar niet deze maand. Dit keer hebben de supporters gekozen voor Brandon Mechele.

13 februari 2019 17:26 - De defensieve rots in de branding is alweer aan een ijzersterk seizoen bezig en schitterde ook in de Champions League in al zijn eenvoud en defensieve onverzettelijkheid.

De 26-jarige Rode Duivel acteerde ook in de eerste weken van 2019 op hoog niveau en wordt daarvoor beloond door de supporters. Mechele kreeg maar liefst 34% van de stemmen achter zijn naam. Dikke proficiat Brandon!

Schaduwspits Siebe Schrijvers, die net als zijn spitsbroeder Wesley Moraes al goed was voor negen competitiegoals , klokt af op 26%. Onze Amerikaanse doelman Ethan Horvath vervolledigt het podium met 14%.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.