Recordtransfer bijna terug: “Hij is goed bezig op training”

Club Brugge heeft nog niet veel kunnen genieten van recordtransfer Kaveh Rezaei. De aanvaller is al geruime tijd geblesseerd. Coach Ivan Leko laat op een persconferentie weten dat hij op de weg terug is.

01 februari 2019 14:44 - “Rezaei is goed bezig op training”, begint Leko. “We nemen zaterdag na de training een beslissing of hij ook in de kern zit voor de wedstrijd van zondag. Iedereen kent de Rezaei van Charleroi. Die Rezaei is een goede transfer voor ons, een matchwinnaar. We moeten hem tijd gunnen.”

Rezaei kende een moeilijke start bij Club Brugge, maar volgens de Kroaat heeft dat verschillende redenen. “Hij had altijd pijn en kampte met kleine blessures. Voor zo’n speler is het nodig dat hij 100% fit is”, aldus de oefenmeester van Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.