Schrijvers: ‘Daarom had ik het de voorbije maanden moeilijk’

Siebe Schrijvers maakte de overstap van KRC Genk naar Club Brugge. De aanvaller kende een moeilijke start bij de landskampioen, maar hij begint zijn draai te vinden bij Blauw-Zwart.

09 februari 2019 14:55 - “Kijk, na veertien jaar kom je in een andere wereld terecht”, begint Schrijvers tegenover Het Laatste Nieuws. “Weg van Genk en Limburg, waar ik altijd heb gewoond en alles en iedereen ken. Ik ben ook nog heel jong, hé. In Genk woonde ik nog maar sinds drie maanden op mezelf. In het begin was ik vaak alleen in Brugge, ik kende hier nog niet zoveel.

“Nu heb ik mijn stekje gevonden in Knokke, begin ik de mensen en de buurt te kennen en is mijn vriendin ook vaak bij me”, gaat Schrijvers verder. “Zij studeert nog en heeft geregeld dat ze haar stages in West-Vlaanderen kan doen. Limburgers en West-Vlamingen: men zegt altijd dat dit goed klikt en dat begin ik wel te merken.”

Schrijvers geeft toe dat hij het moeilijk had de afgelopen maanden, maar voelt zich nu wel thuis in Brugge. “Ook al waren de voorbije maanden niet gemakkelijk, toch heb ik nooit getwijfeld. Dit was geen gemakkelijke keuze, maar ik wist waarvoor ik koos. Nu voel ik me hier thuis en dat is belangrijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.