Selectie voor derby bekend: één speler keert terug, nog geen sprake van Vossen

Ivan Leko heeft na de laatste training in de aanloop naar de derby tegen Cercle zijn selectie bekendgemaakt. 20 spelers mogen morgen hopen op een basisplaats, daarbij echter nog geen Jelle Vossen.

09 februari 2019 19:02 - De 29-jarige spits traint weer volop mee met de groep, maar de technische staf acht de tijd duidelijk nog niet rijp voor een comeback. Voorin kan Ivan Leko wél rekenen op de eerder deze week nog twijfelachtige Wesley Moraes.

En ook Marvelous Nakamba is er morgen opnieuw bij, de stofzuiger uit Zimbabwe moest vorige week zondag nog geschorst toekijken na zijn uitsluiting tegen KV Oostende. Emmanuel Dennis zit, zoals u weet, op het strafbankje en wordt in de wedstrijdkern vervangen door Cyril Ngonge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.