Selectienieuws: Jelle Vossen is er ook tegen zijn ex-club Genk (nog) niet bij

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Ivan Leko heeft vanavond zijn selectie bekendgemaakt voor de cruciale topper thuis tegen KRC Genk. Opvallend is dat Jelle Vossen opnieuw niet geselecteerd is. De ex-spits van de Limburgse leider zal dus niet kunnen prikken tegen de supporters die hem al jarenlang jennen.

16 februari 2019 22:49 - 19 jongens maken zich op voor de onvervalste kraker tussen de nummers één en twee van de Jupiler Pro League. Meest opvallende afwezige naast Jelle Vossen is Saulo Decarli. De Zwitserse verdediger verdwijnt zo nog wat meer uit beeld. Door de schorsing van Emmanuel Dennis mag youngster Cyril Ngonge zich opnieuw opmaken voor een stekje op de bank.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.