Topanalist ondanks Europese triomf niet mals voor Leko: “Onbegrijpelijk!”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Eind goed, al goed, maar na de eerste helft tegen Salzburg zag het er andermaal niet goed uit voor Club Brugge. Na een uitschuiver – letterlijk en figuurlijk – van Ethan Horvath stond het 0-1. Ivan Leko greep in aan de rust en dat was het begin van de ommekeer.

15 februari 2019 15:11 - De inbreng van Diatta en Poulain deed de match volledig kantelen in het voordeel van Club, maar waarom stond vooral eerstgenoemde niet aan de aftrap? Dat vraagt ook Marc Degryse zich af in Het Laatste Nieuws: “Onbegrijpelijk dat Ivan Leko net in zo’n wedstrijd voor Dion Cools kiest. Ik had eigenlijk Diatta op links verwacht, zodat Club op beide flanken meer dreiging zou hebben. “

De gewezen speler en technisch directeur van blauw-zwart vervolgt zijn betoog: “Het is raar om te denken dat Cools opeens uit de dood zou verrijzen. Hij heeft de voorbije maanden amper gespeeld en dat was er ook aan te zien. Je merkte een totaal gebrek aan vertrouwen, initiatief en ritme. Cools moest aanvallend voor een meerwaarde zorgen, maar daar zag je niks van terug”, aldus een scherpe Degryse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.