Misnoegde fans gaan los op Twitter: “VAR = Vlug Anderlecht Redden” en “Hier zou Wesley 4 matchen moeten voor brommen”

© Play Sports

Anderlecht-Club Brugge was niet alleen op het veld een heftige bedoening, ook op Twitter leefde de kraker. En hét gespreksonderwerp op de sociale media was de beenharde aanpak van potige thuisspelers Santini, Kara en Milic. De blauw-zwarte verontwaardiging was dan ook bijzonder groot. Wij maakten een kleine bloemlezing van de tweets.

25 februari 2019 17:32 -

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.