Uitzichtloze situatie? Club krijgt er 3 (!) om de oren in ondermaatse eerste helft, reacties zijn niet mals

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Wat was dat, Club? In een ontnuchterende eerst helft heeft blauw-zwart al drie goals om de oren gekregen tegen een ontketend Red Bull Salzburg. Is Club nu zo zwak of Salzburg zo sterk? Op Twitter zijn de meningen verdeeld, ook Wesley Sonck en Imke Courtois hebben hun mening.

21 februari 2019 20:02 - “Dit is echt pijnlijk, het is gewoon 3-0. Ik had voor de match nog een heel positief gevoel, maar het wordt heel moeilijk. Het zou een mirakel zijn als Club dit nog rechtzet”, aldus Imke Courtois in de studio van Sporza-presentator Karl Vannieuwkerke.

Is Club nu zo ontstellend zwak of is Salzburg gewoon niet af te stoppen? “Allebei, het is onwaarschijnlijk. Salzburg doet hetzelfde als vorige week, maar Club is gewoon niet aanwezig in de match. Ze spelen veel te traag en te centraal, maken het veel te moeilijk en zoeken niet genoeg de diepte”, stelt Wesley Sonck onomwonden. Op Twitter klinkt het dan weer zo:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.