Vader Schrijvers had opvallende transfer in gedachten: “Dacht aan een tussenstap”

De revelatie van het seizoen bij Club Brugge is zonder twijfel Siebe Schrijvers. De aanvaller werd weggeplukt bij KRC Genk, waar hij nochtans niet in de basiself raakte, maar groeide bij Club snel uit tot belangrijke speler. Met tien goals is hij ook de topschutter van de ploeg.

19 februari 2019 14:52 - Het is nochtans allesbehalve evident wat Schrijvers nu presteert. Ook zijn vader had het eigenlijk niet verwacht. “Zelf had ik verwacht dat hij bij een club als Zulte Waregem of Oostende een tussenstap zou zetten. Maar Genk wilde Siebe niet kwijt en legde de transferlat heel hoog. Uiteindelijk kon alleen Club Brugge dat bedrag nog betalen. De keuze ging tussen Genk en Club”, doet Rob Schrijvers het verhaal in Het Nieuwsblad.

“Siebe koos voor Club na twee gesprekken met Ivan Leko, waarbij ook Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe aanwezig waren. Ivan deed hem denken aan Stijn Vreven, die zijn coach was bij Waasland-Beveren. Siebe zag dezelfde passie, dezelfde energie bij Leko als bij Vreven. Met veel vuur legde Leko hem uit waar hij zou spelen en dat hij belangrijk zou worden. Siebe wist dat hij bij Club niet op de flank zou spelen, zoals hij bij Genk wel heeft moeten doen. Bij de jeugd heeft Siebe geen twee matchen op de flank gespeeld. Je kan dan niet verwachten dat hij daar bij de profs gaat uitblinken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Had je verwacht dat Schrijvers het meteen zo goed zou doen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.