Van kwaad naar erger met grasmat: “Het lijkt wel het strand in Blankenberge”

De staat van het veld is een hot topic in en rond het Jan Breydelstadion. Wie de grasmat van dichtbij bekijkt, beseft dat goed voetbal brengen op zo’n erbarmelijke ondergrond geen sinecure is. Ook coach Ivan Leko denkt er het zijne van.

14 februari 2019 12:35 - “Het lijkt wel het strand in Blankenberge, maar daar wil ik nu niet te veel meer over spreken”, klonk het gisteren voor de camera’s van Sporza. “Tegen Cercle hebben we namelijk goed gespeeld op zo’n veld en dat zullen we zeker ook tegen Salzburg proberen.”

Mats Rits probeert eveneens niet te veel stil te staan bij de slechte omstandigheden in eigen huis: “Het veld is voor beide teams hetzelfde. Het is natuurlijk geen ideale grasmat, maar we gaan toch proberen van ons voetbal te spelen”, aldus de controlerende middenvelder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.