VIDEO: Clubfans trakteren uitblinker op staande ovatie: “Siebe is van ons olé ole!”

Twitter Club Brugge

Door een ruim verdiende 3-1 zege tegen leider Genk heeft Club Brugge de titelstrijd weer een flink stuk spannender gemaakt. Uitblinker afgelopen namiddag was ongetwijfeld Siebe Schrijvers en de fans aten tijdens én na de match dan ook uit de hand van de schaduwspits.

17 februari 2019 21:12 - “Siebe is van ons olé olé!” en “Siebe is a Bruges boy!” Het was na de 2-0 in de eerste helft al duidelijk te horen, een duidelijk statement ook aan het adres van de meegereisde Genkfans.

Na de match kreeg de ex-aanvaller van Genk nog een keertje een staande ovatie. Alvorens hij met de megafoon de traditionele vreugdegezangen in gang mocht steken, weerklonk vanuit de sfeervolle noordtribune nog eens een luidkeelse lofzang:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.