VIDEO: Wauw! Carlos Bacca pakt tegen ex-club uit met werkelijk geniale assist

Een topspits als Carlos Bacca hebben we in Brugge al een tijdje niet meer rondlopen en ook op zijn 32ste is de Colombiaanse scherpschutter nog steeds een topper. Scoren, is en blijft natuurlijk zijn specialiteit, maar ook een verbluffende assist uitdelen, kan hij.

18 februari 2019 18:10 - Onze gewezen topschutter – in het seizoen 2012-2013 goed voor maar liefst 25 competitiedoelpunten – pakte gisteren op slag van rust uit met een magistraal hakje voor zijn ploegmaat Karl Toko Ekambi. Die zette met sprekend gemak de 2-0 op het bord tegen Sevilla. Uiteindelijk haalden Bacca en co het in eigen huis met een afgetekende 3-0. Bekijk hieronder de beelden!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.