Vlaggenincident Cercle-Club Brugge krijgt mogelijk nog een staartje

Sfeer bij Club Brugge op de laatste training voor de match tegen Genk

De poppen ging helemaal aan het dansen vlak na het 2-2 gelijkspel tussen Cercle en Club. Ivan Cardona probeerde een groene vlak in de middencirkel te planten en spelers van beide clubs kregen het met elkaar aan de stok.

12 februari 2019 17:50 - Het Nieuwsblad meldt dat het vlaggenincident mogelijk nog een staartje krijgt. Scheidsrechter Lawrence Visser was niet in staat om het opstootje te vermijden of te stoppen. Hij zag alles wel gebeuren en maakte na afloop een verslag op.

Ook de ‘match delegate’ zag alles vanop de tribune gebeuren en maakte een verslag op. Dat werd verstuurd naar het bondsparket en die zullen zich nu over de situatie buigen. Het kan dus goed zijn dat er nog spelers voor de Geschillencommissie zal moeten verschijnen. Die riskeren dan ook een boete of schorsing.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.