Waarom Denswil en Vormer vanavond extra gebrand zullen zijn op topprestatie

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

Als Club vanavond voorbij het dit seizoen ongenaakbare Salzburg wil geraken dan zal het een topprestatie moeten afleveren. Aan motivatie in ieder geval geen gebrek bij blauw-zwart en twee spelers hebben straks een extra reden om het volle pond te geven.

14 februari 2019 13:19 - De Nederlandse voetbalvond stuurt met scout Erwin van de Looi immers een mannetje naar Jan Breydel om beide Nederlandse sterkhouders aan het werk te zien met het oog op een eventuele selectie voor Oranje.

Onze noorderburen werken eind maart immers hun eerste EK-kwalificatiematchen af tegen Wit-Rusland en Duitsland. Of Vormer en Denswil deel zullen uitmaken van de selectie van bondscoach Ronald Koeman hangt dus grotendeels van vanavond af.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.