Waarom zit man in vorm Diatta op de bank? Ivan Leko geeft tekst en uitleg

Krepin Diatta van Sarpsborg 08 naar Club Brugge

Zoals u eerder al kon lezen op onze website hoeft u straks in Salzburg niet te zoeken naar Krépin Diatta. De Senegalese flankspeler zit op de bank en dat ondanks zijn geweldige prestaties tegen Cercle en Genk én zijn geslaagde invalbeurt in de heenmatch van vorige week.

21 februari 2019 18:45 - De frappante keuze om Diatta op de bank te laten ten gunste van Emmanuel Dennis en/of Sofyan Amrabat vraagt toch om een woordje uitleg van onze coach: “Diatta was de laatste weken heel goed bezig, maar hij kan nog geen drie wedstrijden in één week op topniveau spelen. Daarom begint hij op de bank”, klinkt het voor de microfoon van Filip Joos.

“Sofyan Amrabat brengt persoonlijkheid, winnaarsmentaliteit en kracht. Hij kan samen met Ruud Vormer een goed duo vormen op de rechterkant, vandaar de keuze. Dennis kon niet spelen in de competitie en daardoor is hij fit en vol energie. Ik verwacht dan ook een goeie Dennis vandaag.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.