‘Wesley vertelt Leko wie hij liefst als spitsbroeder heeft’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

De voorbije weken kreeg Wesley Moraes in de spits doorgaans het gezelschap van Siebe Schrijvers, maar met de terugkeer uit blessure van Kaveh Rezaei en Jelle Vossen heeft Ivan Leko plots weer heel wat opties.

07 februari 2019 15:01 - De Braziliaan heeft zelf ook een duidelijke voorkeur voor wie hij naast zich krijgt. Opmerkelijk genoeg zou het niet gaan om één van bovengenoemde namen gaan. Volgens Het Nieuwsblad heeft Wesley al enkele keren bij Leko aangegeven dat hij graag een duo zou vormen met Lois Openda.

De 18-jarige stond dit seizoen nog maar drie keer in de basis, maar mag wel regelmatig als invaller opdraven. Vorig weekend maakte hij tegen AA Gent nog zijn eerste doelpunt voor Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Wie zou de beste spitsbroeder zijn voor Wesley?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.