Zand erover: zo streken Vormer en Leko de plooien glad na veelbesproken wisselscène

© Play Sports

De uitbarsting van Ruud Vormer na zijn wissel zondag tegen AA Gent gaat al enkele dagen flink over de tongen. De kapitein kon het niet verkroppen dat hij naar de kant moest en reageerde zich af op een sportzak. Intussen is het brandje tussen de kapitein en de trainer evenwel geblust.

06 februari 2019 14:47 - “Die relatie is gewoon verzuurd, daar zit storing op. Dit is een gevaarlijke situatie voor Leko. Dat soort beslissingen vind ik toch een beetje het begin van het einde, eerlijk gezegd. Ik denk dat Club Brugge volgend jaar een andere trainer heeft”, aldus Marc Degryse maandag nog in Extra Time.

Nog geen dag later werden de plooien echter al gladgestreken in het blauw-zwarte kamp. Volgens Het Nieuwsblad vond er eerst een individueel gesprek plaats met Vormer, waarna die schuldbewust zijn excuses aanbood voor de groep. Niet veel later wandelde onze aanvoerder als een van de eerste spelers naar buiten voor de eerste groepstraining van de week.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.