Zelfs paars-wit icoon walgt van elleboogstoot Santini: “Vind dit echt misdadige overtreding”

© Play Sports

Een felbevochten topper tussen Club en aartsvijand Anderlecht eindigde gisteren op 2-2, maar na de match werd er – niet in het minst in het blauw-zwarte kamp – nog flink nagekaart over het harde spel van de thuisploeg, op en soms zelfs ver over het randje. Vooral Ivan Santini had het andermaal lastig om zijn armen en ellebogen thuis te houden.

25 februari 2019 16:56 - De Kroatische targetspits had het meermaals gemunt op Brandon Mechele, maar kreeg zelfs geen gele kaart. Tot grote verwondering van Jan Mulder: “Ik vind dat Mechele nog heel beschaafd reageert, vind ik. Je kan toch iets meer verontwaardiging tonen? Het was twee keer ‘boem’. Dat is een rode kaart in mijn lezing van de spelregels”, foeterde de ex-spits van paars-wit.

“Kan de VAR dat ook zien of waren die aan het klaverjassen in dat busje? Die mensen zitten daar koelbloedig naar te kijken, zien dit en vinden dat correct. Ik moet mij misschien aanpassen, maar ik heb daar moeite mee. Dit is langzaam maar zeker in het voetbal geslopen. Ik ben een beetje ouderwets, maar ik vind dit echt een misdadige overtreding.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.